Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
Било тежка зима, Пинокио се прибрал вкъщи и гледа баща си, седи с брадва в ръцете и казва: - Съжалявам сине, но синоптици предсказват студена зима.
Добавил: delly (1993) вица

Още вицове за Сезоните

 • icon
  Доколкото знам, химическото оръжие е забранено с всякакви конвенции. Но това явно не е стигнало до някои от съседите... Или миризмата на кисело зеле през Април не се брои за БОВ?
  Категории: Сезоните
  252 0
  Добавил: Фънчо Джоуков (1903) вица
 • icon
  Клиент в кафене се кара на сервитьорката: - Е, вие сте много нагли! Чаша кафе - 2 лева! - А къде другаде за 2 лв. ще пиеш кафе, ше се скриеш за един час от дъжда и 3 пъти ще ползваш тоалетната?
  Категории: Сезоните
  367 0
  Добавил: [email protected] (2973) вица
 • icon
  В България има два сезона: Е..си жегата и Е..си студа!!
  Категории: Сезоните
  531 0
  Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2051) вица
 • icon
  Преди обичах лятото, но после разбрах, че лято може да бъде, когато си поискам, само пари да има... Сега обичам парите.
  Категории: Сезоните
  710 0
  Добавил: /dir.bg
 • icon
  Излиза млад ловец рано сутрин, навън студ, -20'С, сняг и виелица. Повървял малко и си мисли : "Защо ли съм такъв будала, къде съм тръгнал в тоя студ, защо ли не взема да се върна в къщи на топлото при младата си жена?" Речено-сторено. Върнал се в къщи, мушнал се под завивките при спящата си жена и казал: - Ааууу навън е страшен студ. А жена му отговорила: - Да бе, а моят будала в това време на лов отиде!
  Категории: Сезоните
  602 0
  Добавил: dani ivanova (1) вица
 • icon
  Ловец разказва в компания ловци за най-бързия заек в кариерата си. - Търчи през преспите, едвам успявам да го взема на мушка, защото и снегът ми блести в очите... Стрелям, но само му откъснах единия крак. - И после? - питат заинтригувани другите. - После на три крака той хукна още по-бързо. Гръмнах обаче и успях да му улуча още един крак. - И...? - Пак се прицелих и пак не съвсем точно - улучих в лапата и той - на един крак! - скок-подскок и се скри в отсрещните жита. - Стига си лъгал! - възмутил се един от компанията. - Как ще лъжа, бе! Няма ли такива зайци? - Има ги, всички сме ги виждали. Но жита през зимата няма!
  Категории: Сезоните
  607 0
  Добавил: delly (1993) вица

  Статус: Нов
 • icon
  Излиза млад ловец рано сутрин, навън студ, -20'С, сняг и виелица. Повървял малко и си мисли : "Защо ли съм такъв будала, къде съм тръгнал в тоя студ, защо ли не взема да се върна в къщи на топлото при младата си жена?" Речено-сторено. Върнал се в къщи, мушнал се под завивките при спящата си жена и казал: "Ааууу навън е страшен студ" А жена му отговорила: " Да бе, а моя будала в това време на лов отиде!"
  Категории: Сезоните
  650 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Отиват индианците при шамана и го питат: - Тежка ли ще е зимата да знаем колко дърва да събираме? - Кучетата ще умират от студ-отговорим им шамана. След един месец: - Да събираме ли още дърва? - Събирайте, вълците ще умират от студ! След още един месец: - Още да събираме ли? - Още, още, мечките ще умират от студ! Но на шамана му станало гузно, дали не е подвел хората си и решил да отиде на върха, където имало метеорологична станция и да попита бледоликите къква ще е зимата. На портала видял един техник качен на стъlб и го попитал: - Момче, тази зима дали ще е студена? - Голям студ, дядо, мечките ще умират от студ! Шаманът доволен се обърнал да си ходи, но се извърнал и попитал: - А бе вие по тези жици ли познавате? - Заеби ги жиците, гледай индианците колко дърва събират!
  Категории: Сезоните
  852 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Английски замък, пред него се ширнала ливада, покрита с прекрасен току що навалял сняг, искрящ под слънчевите лъчи. Лордът, собственик на замъка се събужда и излиза на терасата да се полюбува на красивата гледка. О, ужас! Върху белия сняг с урина е изписано: "Лордът е рогоносец". Лордът веднага повикал Шерлок Холмс. След кратък оглед на местопрестъплението Шерлок Холмс направил своето заключение: - Милорд, почеркът е на жена Ви, а урината - на Вашия шофьор.
  Категории: Сезоните
  653 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Две мечки вървели из пустинята: - Много сняг е навалял? - Хей, не виждаш ли, че е опесъчено!
  Категории: Сезоните
  643 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Мъж се запознава с красива млада жена в бара в началото на новогодишната нощ. След кратко ухажване двамата се запътили към неговата къща извън града. На средата на пътя мъжът спира колата и казва на жената: - Излизай! - Защо? - Излизай, ти казвам! Жената излиза от колата, а в главата и се въртят страхове за маниаци и изнасилвачи. Мъжът в това време и казва: - Сега направи един снежен човек! Жената прави и трепери. След като приключила, мъжът я поканил обратно в колата и потеглили мълчаливо. Пристигнали, мъжът запалил свещи, приготвил вкусна вечеря, последвал и секс. На сутринта жената, измъчвана от любопитство, пита: - А защо трябваше снощи да правя снежен човек? - Виж сега, като любовник аз не съм нищо особено. Но този снежен човек ти ще го помниш цял живот!
  Категории: Сезоните
  551 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  По какво се различават обикновеният снежен човек и снежният човек хомосексуалист? - На единия морковът му е отзад.
  Категории: Сезоните
  533 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Посред зима един рибар отива да лови риба. Пробива една дупка в леда и тъкмо да хвърли въдицата, някакъв зад него му казва: - Няма риба! Рибарят отива на друго място. Онзи пак му казва: - Няма риба! Рибарят се обръща и разгневен го пита: - Кой си ти, бе? Онзи го гледа и в същият момент го потупва по рамото и му казва: - Аз съм пазачът на хокейната площадка!
  Категории: Сезоните
  640 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Вървели двама полярни изследователи из ледовете на северния полюс и спорели оживено. По едно време видели някакъв ескимос и се завтекли към него. - Чакай да ти зададем въпрос. Ти бял човек виждал ли си? - Да, нали вие сте бели. - А черен човек виждал ли си? - Да, само веднъж но съм виждал. - А бял отпред и черен отзад виждал ли си? Ескимоса се замислил малко и отговорил отрицателно. - Видя ли, бе? Аз като ти разправям, че сме чукали пингвин ти не ми вярваш.
  Категории: Сезоните
  688 0
  Добавил: delly (1993) вица