Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
- Знаеш ли, филмът е занет съвсем по книгата. Заспивах на същите места.
Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2003) вица

Още вицове за Писатели и книги

 • icon
  - Госпожо, знаете ли, че според прическата Гео Милев е бил пънкар? - Така ли? Ами то по твоята логика Йовков, когато е писал "По жицата", трябва да е бил металист!
  Категории: Писатели и книги
  495 0
  Добавил: Dobromir Dimitrow (714) вица
 • icon
  -Бягството на братя Галеви е акт на чест! -Да. Случва се братя да излизат от затвора като сестри..
  Категории: Писатели и книги
  591 0
  Добавил: stingdim@ (116) вица
 • icon
  Журналистка пита писател за дневния му режим. - Ами ставам в 11, приготвям се за обяд, към 14 часа прегледжам пощата. После се обличам и отивам в клуба да се видя с приятели. Вечерта съм на театър или на коктейл. - А кога пишете? - На другия ден, разбира се
  Категории: Писатели и книги
  517 0
  Добавил: /dir.bg
 • icon
  Издателство публикува книга със заглавие "69 нови позиции (превод от френски)". Тиражът незабавно се изчерпал. - Невероятно! - коментира иэдателят - Не очаквах толкова да се търси наръчник по шах!
  Категории: Писатели и книги
  749 0
  Добавил: vsmitev@ (1084) вица
 • icon
  В едно от произведенията си Александър Дюма-син бил употребил израза \"болезнена празнина\". Искайки да го подиграе, един критик го запитал в компания: - Какво разбирате под понятието \"болезнена празнина\"? Аз нищо не разбирам. Според мен празнината не може да бъде болезнена. Всички от компанията с голям интерес очаквали какъв ще бъде отговора на Дюма. Писателят попитал критика: - Господине, никога ли не ви е боляла главата?
  Категории: Писатели и книги
  669 0
  Добавил: Юли Ангелов (1794) вица
 • icon
  Петърчо чете някаква книга и пита майка си: - Мамо, защо Соломон е бил толкова мъдър? - Защото е имал 300 жени и всяка една от тях му е давала съвети.
  Категории: Жените
  690 0
  Добавил: /dir.bg
 • icon
  В нюйоркското метро мъж отказва да отстъпи мястото си на бременна жена и въпреки настойчивите и молби продължава да чете роман. - Веднага отстъпете на жената! - възмущава се един от пътниците. - Ами ако не стана? - Ще ви кажа кой е убиецът от книгата ви!
  Категории: Писатели и книги
  584 0
  Добавил: Teodor Krastanov (1807) вица
 • icon
  Учителка по Литература се опитва всячески да се заяжда с Иванчо. Вдига го на дъската и го пита: - Кажи ми български писател, който започва с "в" и завършва с "в". - Вазов, госпожо. - Не, имах предвид Вапцаров, седни си. Слаб 2. Но този начин на мислене все пак ми харесва. Преди да си седне, Иванчо се сеща нещо: - Добре, госпожо, вие можете ли да ми кажете американски писател, започва с "Х", в средата с У" и накрая с "Й"? - Мръсник! Утре ела с баща си при директора!- кресва учителката - Но, госпожо, аз просто имах в предвид Хемингуей... Но като начин на мислене ми харесвате...
  Категории: Писатели и книги
  564 0
  Добавил: Фънчо Джоуков (1903) вица
 • icon
  Младият гасконец Д`Артанян пристига в Париж с тайната надежда да стане мускетар. Влизайки в сградата на мускетарите той вижда един от тях и разбира, че това е великият Атос. Д`Артанян решава да го предизвика, приближава се до него и казва: - Атос! Предизвиквам те, защото ти си грозен педераст.... Атост се обръща бързо, почервенява от яд и гневно казва: - Това е велика наглост, до този момент никой не е посмял да ми говори на ТИ....