Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
Получава Киркор от Гарабед писмо: "Чакай ме на гарата в 6.00 часа - Тревожи се!!! Гарабед" Отива Киркор в 6 часа на гарата и почва да се тревожи. Идва влака и вижда Гарабед на прозореца с едно бебе в ръцете. - Какво става бе, Гарабед??? - Абе, Киркор ,ти миналото лято помниш ли? - Е, помня. - А полякинята помниш ли? - Е, помня, бе! - Ами дето първо ти после аз - помниш ли? - Е, и туй помня! - Ами виж сега - родиха се близнаци. Моят умря, на ти твоя!
Добавил: /dir.bg

Още вицове за Киркор и Гарабед

 • icon
  Киркор и Гарабед ученици. Учителят: - Гарабед, какъв искаш да станеш, като порастеш? - Като порасна, искам да водя жена си по скъпи ресторанти, да и купувам скъпи бижута, да и купувам ферарита, лаборджинита, яхти... - Киркор, а ти какъв искаш да станеш като порастеш? - Преди исках да стана пътен полицай, а сега искам да стана жена на Гарабед...

  Статус: Нов
 • icon
  Гарабед решил да си купи магаре и се уговорил с Киркор да му даде неговото за 50 лв. Киркор трябвало да му го достави на следващият ден. Киркор се появява на следващия ден в много угрижен вид и Грабед го пита: - Кажи бе Киркор какво има къде ми е магарето? - Ми, как да ти кажа Гарабед, магарето снощи умря! - Е, голяма работа, какво толкова като е умряло. Върни ми парите и всичко е наред. - Е, там е работата, че изхарчих парите и нямам какво да ти дам. - Е, тогава ми донеси магарето. - Че за какво ти е умряло магаре? - Ти ми го донеси и не бери грижа. Речено сторено Киркор докарал магарето. След месец се срещат отново и Киркор го пита: - Какво направи с магарето? - С магарето ли? Разиграх го на томбола - отговорил Гарабед. - Продадох 500 билета по 2 лв и изкарах 998 лв. - Еее, никой ли не се оплака, че магарето е умряло?! - Оплака се този, който го спечели, ама му върнах двата лева...

  Статус: Нов
 • icon
  Рано сутринта, Гарабед си обул шортите и маратонките, и отишъл да потича около блока. Както си тичал случайно погледнал нагоре и видял как едно нощно шкафче го удря по главата. Запомнил от кой балкон е полетяло и след тримесечна кома завел дело. На процеса - Съдията: - Моля, първият свидетел да разкаже какво стана въпросната сутрин. Гарабед: - Обух си аз екипа и излязох да потичам и изведнъж едно нощно шкафче ме удари по главата, след което се събудих в Пирогов. Съдията: - Вторият свидетел, моля да разкаже какво стана въпросната сутрин. Мъжът: - Прибирам се аз от командировка и гледам жената гола лежи на леглото и балконската врата - отворена. Тичам аз на балкона и гледам един търчи гол отдолу, взех нощното шкафче и го засилих по него. Съдията: - Третият свидетел, моля да разкаже какво стана въпросната сутрин. Киркор: - Амиии, седя си аз в едно нощно шкафче…
  Категории: Киркор и Гарабед
  1160 0
  Добавил: Юли Ангелов (1794) вица

  Статус: Нов
 • icon
  Съвещание на висши началници на НСС. Те са отчаяни - нито един от агентите им не е успял да открадне папка Н8 от ЦРУ. Накрая изпращат чистача Киркор. След няколко дни той им я носи. - Как успя? - Взех я от братовчед ми Гарабед, чистача в централата на ЦРУ. - Как ти я даде? - Е, аз колко папки от тук съм му давал, пък той да не ми даде една...
  Категории: Киркор и Гарабед
  947 0
  Добавил: /dir.bg

  Статус: Нов
 • icon
  Киркор среща Гарабед: - Каква е тази цицина на главата ти? - Ами от удар от тиган. Жена ми намерила тайния ми тефтер и прочела, че съм дал 100 лева по курви. - И те халоса по главата с тигана. - Не бе! Поиска ми обяснение. - И те халоса по главата с тигана. - Не бе! И аз какво да измисля, какво да измисля, казах: "Не помниш ли, че ти дадох 100 лева за ботуши?" И тогава вече ме халоса по главата с тигана. И още се чудя защо!
  Категории: Киркор и Гарабед
  976 0
  Добавил: /dir.bg

  Статус: Нов
 • icon
  Гарабед и Агоп имат обща любовница. След време тя забременява. Двамата решават да съберат пари и Агоп да я придружи в провинцията където последната да роди. Налице е и уговорката, че след раждането двамата ще покриват разходите по отглеждането на детето. След известно време Агоп се връща при Гарабед с траурна жалейка на ревера. - Какво стана Агоп? - пита Гарабед. - Ами, тя роди близнаци и моят умря.
 • icon
  Гарабед се оплаква на Киркор: - Напоследък хич не мога да спя - по цяла нощ сънувам, че летя със самолет по направление Пловдив-Париж, Париж-Пловдив... Киркор пък на свой ред: - И с мен е същото - по цяла нощ правя секс ту с Памела Андерсън, ту с Наоми Кембъл, не мога да мигна! Гарабед: - Е, що не ме викаш да помагам?! Киркор: - `Ми къде да те намеря, като теб цяла нощ те няма никакъв, бе - Пловдив-Париж, Париж-Пловдив???
  Категории: Киркор и Гарабед
  510 0
  Добавил: [email protected] (2973) вица
 • icon
  Киркор към Гарабед: - Знаеш ли, че яйцата са поскъпнали за Великден с по две стотинки? - О, значи с тебе сме поскъпнали с по четири стотинки!
  Категории: Киркор и Гарабед
  479 0
  Добавил: /dir.bg
 • icon
  Киркор и Гарабед отивали на риба рано сутрин с мотоциклет. Киркор шофирал без каска, а Гарабед седял зад него. Спира ги КАТ. - Гражданино водач, защо карате без каска? Гарабед се опитал да защити приятеля си. - Господин полицай, цяла нощ е пил. Как да уветря с каска?
  Категории: Киркор и Гарабед
  615 0
  Добавил: /dir.bg
 • icon
  Киркор срещнал Гарабед, който носел две кофи с лайна. - Къде си тръгнал с тези кофи с лайна? - Абе, жената работи в обществена тоалетна и са я надчели с две кофи лайна, че сега отивам да ги връщам!
  Категории: Киркор и Гарабед
  582 0
  Добавил: /dir.bg
 • icon
  Гарабед и жена му така се скарали, че се зарекли повече да не си проговарят. Но неизбежно трябвало да общуват, затова почнали да си пишат бележки. И така, в събота вечерта Гарабед написал бележка: "Утре отивам на риболов, събуди ме в четири часа". А в неделя по обед Гарабед се събудил и намерил бележка на нощното си шкафче: "Четири часа е, ставай бе, пияницо!".
  Категории: Киркор и Гарабед
  535 0
  Добавил: radoslav.yovchev@ (22) вица
 • icon
  Киркор: Ние с жена ми гласувахме да си купим Мерцедес. Гарабед: Откъде пари, като нямате за нови гащи. Киркор: Ще вземем от европейска банка. Гарабед: Ами кога ще го изплащате, като ви остават 2 години. Киркор : Абе не ние, децата ще го изплащат. Гарабед: Ами вие нали нямате деца. Киркор: Абе децата, вашите деца ще го изплащат !
  Категории: Киркор и Гарабед
  632 0
  Добавил: Veline Nascimento (1785) вица
 • icon
  Киркор и Гарабед си вървели по улицата. По едно време забелязали на един балкон опънато едно въженце, а на него окачени суджуци и луканки. Спогледали се двамата и решили да ги отмъкнат. Гарабед се качил на балкона и започнал да хвърля парчетата към Киркор. В това време обаче дежурният полицай бил на оглед и като ги видял, се развикал: - Какво правите вие двамата тук? - Господин старшина, слагаме украсата за Нова година. - Каква нова година бе? Нали я посрещнахме оня ден! - Еее, Киркор, закъснели сме! Щом хората са посрещнали Нова година още оня ден, сваляй украсата да не се излагаме!
  Категории: Киркор и Гарабед
  554 0
  Добавил: /dir.bg
 • icon
  Гарабед се разболял от туберкулоза. Прегледал го докторът и му казал: – Ще живеете още шест месеца максимум. Но ако искате да ги удължите малко, вземете си една козичка да ви храни и идете да живеете в планината на чист въздух. Гарабед го послушал, купил коза и заминал за Рила. След три месеца се връща – здрав, румен и бодър. Отива право при лекаря и му казва: – Е, докторе, аз оздравях, дори се чувствам с няколко години по-млад, само дето козичката, от която пиех мляко нещо залиня. Докторът отговорил: – Аз не съм ветеринар, но доведете я, ще я прегледам. Довел Гарабед козата, докторът я поогледал и казал: – Ще ме прощавате, но това е козел!
  Категории: Киркор и Гарабед
  531 0
  Добавил: /dir.bg