Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
Шотландец проиграл за една вечер сто лири на покер. Преди да си тръгне, жално се обръща към хората, с които е играл: - Момчета, помогнете ми, моля ви! Ако жена ми разбере, че съм проиграл 100 лири, ще ми отреже главата. Заклевам ви, моля ви, върнете ми парите, съжалете се над бедняка..... Партньорите му по покер се съжалили и му върнали парите. - Момчета, дайте и 50 лири отгоре, че да мога да се похваля, че съм спечелил.....
Добавил: Смехурко (1841) вица

Още вицове за Покер

 • icon
  Дресьор играел на покер с едно от своите кучета. Дошли при него приятели и се възхитили: - Брей какво умно куче имаш! - А умно, всеки път като му влезат хубави карти и започва да маха с опашка.
  Категории: Покер
  597 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Покер. Изведнъж един от играчите вади огромен пистолет и казва заплашително: - Мразя мошениците! Защо имате карти, които не съм ви раздавал?
  Категории: Покер
  575 0
  Добавил: Смехурко (1841) вица
 • icon
  Покерът проължава до сутринта. Вратата на опушената кухня се отваря - влиза вбесена жена: - Няма ли да престанете с тия игри в нашата къща! - Спокойно, скъпа, къщата вече не е наша...
  Категории: Покер
  622 0
  Добавил: Смехурко (1841) вица
 • icon
  Арменец, мюсюлманин и евреин играят покер. Някой донася на полицията. Миг преди ченгетата да нахълтат в тайника играчите прибират всичко. Полицаят ги измерва с поглед и отсича: - Признайте си, че тук се играе покер! - Няма такова нещо, ние сме почитащи вярата и Божиите заповеди хора. -отговарят и тримата в един глас. - Тогава - хитро казва полицаят - нека всеки от вас се закълне в своята свещена книга. - Господи, прости ми греховете - бивши, настоящи и бъдещи! Заклевам се, че аз не играя покер - започва арменецът. Коленичил мюсюлманинът, взел Корана в ръце и поискал опрощение след което се заклел, че не играе покер. Единствено евреинът седи и се ослушва. - Айде кълни се, бе! - крясва полицаят. - Що да се кълна, бе? След като тия двамата се заклеха, че не са играли покер, аз кво - сам ли съм играл?!
  Категории: Покер
  589 0
  Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2051) вица
 • icon
  Двама мъже поливат печалба на карти в кръчмата. - Винаги ми е било интересно, защо не ти върви на конните залагания, но за сметка на това в картите ти върви ужасно много. - Как да ти кажа, ти пробвал ли си някога да скриеш кон в ръкава си?
  Категории: Покер
  522 0
  Добавил: UUUUUUU WE SELQNIN (1840) вица
 • icon
  - Едно нещо не ми е ясно. Направо ще се побъркам, обаче не мога да разбера, защо, по дяволите, когато играем с теб на карти - ти непрекъснато печелиш? - жалва се играч на покер на свой партньор. - Отговорът е абсолютно елементарен, колега. Защото ти непрекъснато губиш.
  Категории: Покер
  512 0
  Добавил: Юли Ангелов (1794) вица
 • icon
  Лас Вегас. Журналист взима интервю от известен картоиграч. - Бихте ли дали някакво определение на картоиграчите? - При картоиграчите има три основни типа: картоиграчи със способности и пари, картоиграчи без пари, но със способности и естествено картоиграчи без способности, но с пари...
  Категории: Покер
  616 0
  Добавил: delly (1993) вица
 • icon
  Човек влиза в бара и гледа на една маса трима картоиграчи и едно куче играят покер. - Ой, какво умно куче! - възкликва той. - А, умно. - възразява един от играчите - Хич не е умно, щото като има добри карти винаги маха с опашка...
  Категории: Покер
  550 0
  Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2051) вица
 • icon
  Глисти в човешкото тяло играели покер. Едно от малките глистчета казало "хапче" и всички се скрили, а то взело парите и избягало. Това се повторило няколко пъти. Накрая един от старите глисти се скрил под масата и видял всичко. Хванал малкото глистче и му казал: - Ако още един път направиш това - с първото лайно и заминаваш!
  Категории: Покер
  617 0
  Добавил: vsmitev@ (1084) вица