Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
Редакторската колегия в нашият вестник се извинява на своите читатели за печатната грешка във вчерашния брой! В изречението: ''На късното нощно съвещание на Тройната коалиция устните еквилибристики между коалиционните партньори прерастнаха в грозни сношения.''-/вместо ''сношения'' да се чете отношения/
Добавил: stingdim@ (116) вица

Още вицове за Медии

  • icon
    - Каква е разликата между журналист и клюкар? - Клюкарят е независим.
    Категории: Медии
    155 0
    Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2003) вица
  • icon
    Съобщение: - бТВ спира излъчването на турски сериали и започва да предава мачове от висшата лига. Днес: - Фенербахче - Галатасарай
    Категории: Медии
    359 0
    Добавил: Фънчо Джоуков (1903) вица
  • icon
    Тайните служби на САЩ, проведоха оперативни дейности по дуварите във Фейсбук. Малко по-късно телефона звъни: - Алооу, Гери, вземи забий един гребен в косата си, не ми копирай прическата! Да не се наложи да се срещаме в овалния ми кабинет. - на чист български език отсече Тръмп. И после вървете ми говорете за "свобода на словото!"
    Категории: Медии
    308 0
    Добавил: UUUUUUU WE SELQNIN (1840) вица
  • icon
    Браво на Биг Брадър! Видя, че държавата не се грижи за психично болните и ги прибра всички на топло, и безопасно място!
    Категории: Медии
    202 0
    Добавил: Teodor Krastanov (1807) вица
  • icon
    До телевизията: - Уважаема редакция, моля ви, когато има важни новини, да не ги пускате долу на екрана в течащата лента! Красивото ми русо гадже си мисли, че това е караоке и пее..
    Категории: Медии
    263 0
    Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2051) вица
  • icon
    От мобилен оператор: - Предлагаме Ви много изгодно таблет, с който може да си превъртате телевизионните канали колкото искате. - Госпожице, на моите години години си превъртам и без таблет.
    Категории: Медии
    312 0
    Добавил: /dir.bg
  • icon
    В нормалния свят има журналисти, медии, а у нас "средствата за масово втълпяване".
    Категории: Медии
    321 0
    Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2003) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Фотограф от географско списание получил задача да направи снимки на голям горски пожар. Поради голямото количество дим, не било възможно да се направят добри снимки. Фотографът се обадил в редакцията и помолил да наемат самолет. Главният редактор му казал, че самолета ще го чака на близкото летище. На другата сутрин фотографа пристига на летището и вижда на пистата самолет, който форсира двигателите. С нетърпение да направи снимките скача в самолета и виква на пилота: - Давай, излитай по-бързо! Пилотът дал газ и излетели. - Карай към северната страна на пожара - казва фотографа на пилота- и направи три четири захода на ниска височина! - Това пък защо?- пита пилота. - Защото трябва да направя снимки. Аз съм фотограф, а всички фотографи правят снимки!- дразни се фотографа. След дълга пауза, пилотът прошепва: - Искате да кажете, че вие не сте инструктора по летене?
    Категории: Медии
    405 0
    Добавил: [email protected] (2973) вица