Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
Новини от бъдещето: - Оставеният сам в къщи робот-чистач, изнасили надувна с*кс кукла! - Безпилотна кола, бе спряна от робот полицай. След кратка дискусия се договориха за 0,001 биткойна!
Добавил: Veline Nascimento (1785) вица

Още вицове за Новини

 • icon
  Новини от последния час: - Емека купува Google, а Milde купува Аpple!
  Категории: Новини
  385 0
  Добавил: UUUUUUU WE SELQNIN (1840) вица

  Статус: Нов
 • icon
  Чета днес статия: - Най-големите дупки в София! И тамъъън ми стана такова еротично, оказа се, че било за състоянието на пътищата..
  Категории: Новини
  110 0
  Добавил: христо (1827) вица
 • icon
  Толкова много позитивизъм тук във фейсбук, че с нетърпение чакам обедните новини, за да балансирам малко.
  Категории: Новини
  250 0
  Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2003) вица
 • icon
  Папата пристига за първи път на посещение в Париж. На гарата е посрещнат от тълпа журналисти, които го връхлитат и започват да му задават въпроси. Един от тях се провиква: - Какво е вашето отношение към парижките публични домове? Папата си мисли "Да кажа, че е положително, не ми позволява санът, ако кажа, че е отрицателно, ще си загубя аудиторията"... Накрая измислил оригинален изход от положението. Направил учудена физиономия и пита: - Ама, в Париж има ли публични домове? На следващата сутрин топ новината във всички вестници е "Първите думи на папата, пристигайки в Париж бяха "Има ли тук публични домове?"
  Категории: Новини
  260 0
  Добавил: Фънчо Джоуков (1903) вица
 • icon
  Журналистка взема интервю от рибар: - Вчера един колега хвана попче със спининг. Заглавие във вестника: - "Поп хваща спин от въдица!"
  Категории: Новини
  386 0
  Добавил: Юли Ангелов (1794) вица

  Статус: Нов
 • icon
  Последни новини: Неизвестен луд напръскал пари с отрова и ги дарил на дом за деца. Загинали 10 депутати , 2-ма кметове и един министър. Децата не са пострадали. А сега следва прогнозата за времето.
  Категории: Новини
  240 0
  Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2051) вица
 • icon
  Вярно, е че информацията в нета е непроверена и е възможно да е невярна. Затова пък, платените новини са верни. Даже нещо повече - колкото по-платени, толкова по-верни.
  Категории: Новини
  324 0
  Добавил: Юли Ангелов (1794) вица