Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
Кораб претърпява корабокрушение и само един от моряците се спасява на необитаем остров. Минават много години. Морякът вече губи всякаква надежда, че ще бъде спасен. Един хубав ден на хоризонта се появява кораб. Морякът започва да крещи, маха, пали огньове по брега ...... Корабът спира и спуска една лодка. Когато лодката спира на необитаемият бряг от нея слиза офицер с тесте вестници и казва на корабокрушенеца: - Капитанът на кораба "Звезда" ви приветства. Той ме помоли да ви предам тези вестници от вашата родина. Той ви моли да ги прочетете и след това да ни съобщите - дали не сте размислили в желанието си да ви спасяваме.
Добавил: Смехурко (1841) вица

Още вицове за Моряци

  • icon
    Разговор между двама моряци: - Защо капитана е тъжен? - Спечели награда от лотарията. - Каква е? - Околосветско пътешествие с кораб.
    Категории: Моряци
    654 0
    Добавил: /dir.bg

    Статус: Нов
  • icon
    Стар капитан решил в края на кариерата си да направи презокеански круиз, но като пасажер. Качил се на борда на круизен кораб, настанил се в кабината, прегледал прогнозата и доволен, че се очертава тихо време си легнал. Корабът отплавал от пристанището... и се почнало страхотно люлеене. На сутринта капитанът се качва на мостика при колегата си: - Колега, извинявам се, но при това безветрие и никакво вълнение... какво беше това ужасно клатене цяла нощ? - Нищо необичайно, Сър... свиквайте, просто при нас винаги има поне 5-6 двойки младоженци на сватбено пътешествие.
    Категории: Моряци
    3269 0
    Добавил: христо (1827) вица

    Статус: Нов
  • icon
    1942 година. Някъде в Северно море: - Капитане, капитанеее, потъвамеее... - Знам моряко! - И няма да направите нещо? - Я изкарайте този идиот от подводницата!!!
    Категории: Моряци
    1399 0
    Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2051) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Капитанът инспектира кораба и в една от каютите вижда нарисувана и изрязана от шперплат женска фигура. - Боцман, това пък какво е? - попитал капитана. - Виноват, г-н капитан... много време плаваме. Не виждаме жени и тук матросите, задоволяват потребностите си! - замънкал боцмана. - И какво е усещането? - полюбопитствал капитана. - Ами, зависи кой е зад шперплата, г-н капитан! - доложил боцмана.
    Категории: Моряци
    2161 0
    Добавил: delly (1993) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Пътешествал някакъв кораб по света, и когато стигнал до един остров в дивите морета, един от моряците изчезнал. – Сигурно канибалите са го хванали и са го изяли. – казали си другите моряци и изчезнали. След време пак попаднали на острова, но този път хванали и тях. Сложили го в казана, разпалили огъня и започнали да подскачат в кръг около тях и да пеят трапезни песни. Гледат моряците – единият от диваците е бял. Вгледали се още по-добре – бил техният изчезнал другар. Капитанът му прошепнал: – Ей, Джо, това ти ли си? Помогни ни! – Аз съм – казал Джо. Обаче съм много гладен.
    Категории: Моряци
    1856 0
    Добавил: [email protected] (2973) вица

    Статус: Нов
  • icon
    - Боцмане, туй - русалката... жена ли е, риба ли е? - Зависи какъв глад те мъчи, кадет!
    Категории: Моряци
    466 0
    Добавил: Юли Ангелов (1794) вица
  • icon
    Стар пират разказва в кръчмата за раните си: – Пичове, като правихме един абордаж и тъкмо да прекрача на другия кораб, като блъсна една вълна и единият крак остана между двата кораба. – Ами ръката, защо е с кука? – Това беше при друг абордаж. Бием се с турците и аз направо се наврях в трюма им при харема на капитана. И те едни хубавици. Изобщо не видях, как един евнух ме прасна по ръката с ятаган. – А тая превръзка на окото, откъде е? – А тя пък е от тука, от пристанището. Вървя си аз към кръчмата и една чайка ме окендза право в окото. А пък аз веднага да се обърша и забравих, че съм с кука на ръката.
    Категории: Моряци
    1594 0
    Добавил: христо (1827) вица
  • icon
    Седят на наредената за вечеря маса баба, дядо и внучето им. Внучето пита: - Дядо, дядо, истина ли е, че си служил на кораб, който се е казвал "Куртизантка", а може би "Проститутка"? Дядото разсърден пита: - Кой ти каза това? - Баба! Дядото облизва лъжицата и я трясва по челото на бабата. - Защо го направи - пита бабата? Дядото вече съвсем побеснял: - "Безотказен", корабът ми се казваше "Безотказен"...
    Категории: Моряци
    17326 0
    Добавил: [email protected] (2973) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Πo време на далечно плаване капитанът казал на един от офицерите cи да определим координатите на кораба в момента. След половин час офицерът занесъл резултатите на капитана. Когато погледнал, капитанът свалил шапката си и започнал да се моли. – Toвa, че установих резултатите e моя заслуга, a не на Господ – казал офицерът. – Taĸa e – отвърнал капитанът, – но според тези изчисления, в момента се намираме в катедралата "Cвeти Петър" във Ватикана.
    Категории: Моряци
    1203 0
    Добавил: [email protected] (2973) вица
  • icon
    Взимат интервю от моряк: – Имате ли сте случай, когато наистина Ви е било страх? – Мдааааа … Веднъж превозвахме 10 000 кукли през океана… Започна буря и корабът се наклони силно на дясно.. Това го бях изпитвал много пъти, но когато 10 000 кукли казаха едновременно „МАМА“, направо се насрaх от страх.
    Категории: Моряци
    1034 0
    Добавил: [email protected] (2973) вица
  • icon
    - Мъжът ми е моряк – казва Mими на приятелката си – 11 месеца в годината е в морето и един на сушата. - О, мила, това е голяма мъка за теб! - Спасява ме това, че половината си отпуска прекарва при родителите си...
    Категории: Моряци
    966 0
    Добавил: [email protected] (2973) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Руска подводница. Механикът и щурманът спорят кой е по-важен за кораба: - Седиш и по цял ден чертаеш с молив по картите - с това може да се справи и най-големият тъпак! - Ами ти? Седиш по цял ден в кабината, гледаш машината, тя сама си работи и се мислиш за много умен? Накрая се хванали на бас на бутилка водка: разменят си местата и който дойде пръв при другия за съвет - губи! Седи щурманът в машинното, по едно време тича матрос и докладва: - Двигателите загряват, какво ще заповядате? Помислил щурманът, ама му досвидяло да даде водката и наредил: - Залейте двигателите с вода! След малко тича матросът и докладва за същия проблем. Щурманът дава отново същите заповеди. По някое време идва матросът, целият вир вода: - Край! Двигателите се нагряха до червено! Всеки момент ще блокират! Няма накъде, взема бутилка с водка щурманът и отива при механика за помощ. Влиза в кабината, а механикът, наведен над картата, старателно чертае. - Добре, признавам, че загубих! Двигателите прегряват, а аз не знам какво да правя! Механикът вдига очи от картата: - Е, как няма да загряват, вече трети ден караме в пустинята...
    Категории: Моряци
    964 0
    Добавил: [email protected] (2973) вица
  • icon
    Моряк танцува с дама в дискотека и и шепне: - Искаш ли да те заведа у нас да ти покажа каква татуировка имам на корема? Цяла подводница! Мадамата: - Знам, вече усещам перископа.
    Категории: Моряци
    594 0
    Добавил: UUUUUUU WE SELQNIN (1840) вица
  • icon
    Изследователски кораб втори месец стои безцелно в морето. От скука екипажът започва да пие. Капитанът решава да изкорени вредния навик: - От утре водката да се хвърли зад борда! Надвисва гробна тишина, а от задната редица някой се обажда: - Отдавна трябваше! Вбесеният екипаж тутакси изригва: - На вас, водолазите, кой ви е давал думата!?!
    Категории: Моряци
    1046 0
    Добавил: Dobromir Dimitrow (714) вица