Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018
icon
Диалог в самолет: - Ало, стюардесата! Искам да се оплача! Винаги, когато летя с Вашата авиокомпания, все ме набутвате на най-гадното място - от тази седалка не мога да гледам филма, нямам перденце на прозореца и не мога да заспя! - Капитане, стига си мрънкал, и се приготвяй за кацане!
Добавил: Смехурко (1841) вица

Още вицове за Стюардеси

  • icon
    Скучаещ пасажер пита стюардесата: – Какво означава "ТУ-154-4-2П"? – Ами, "ТУ" – от "Туполев", "154" – местата в салона, "4" – броя на екипажа. – А "2П"? – Ааа, това сме ние двете с колежката…
    Категории: Стюардеси
    232 0
    Добавил: Veline Nascimento (1785) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Стюардесата: - Кво крещите бе? Успокойте се. Просто въздушна яма! Пусни креслото, Пуснииии. Край, свърши, всичко е ОК, Седни, Дишай... А на теб какво ти е? Насрал си се? Е случва се, сега панталонки ще намерим... Браво Храбреци! А сега ще отида да видя и пасажерите.
    Категории: Стюардеси
    368 0
    Добавил: delly (1993) вица

    Статус: Нов
  • icon
    На стюардесите им е лесно - всички мъже са сортирани по класи...
    Категории: Стюардеси
    751 0
    Добавил: христо (1827) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Пътници пътуват в самолет. По едно време се включил интеркома и се чул гласа на пилота: - Здравейте скъпи пътници, аз съм командира на полета. Надявам се да прекарате приятно на борда на нашата авиокомпания... В следващия момент пилота изкрещял: - О Боже! Какво е това?! О Боже! А-а-а-а... Всички пътници в салона замръзнали от ужас. След няколко секунди пак се включил интеркома и пилота съобщил: - Извинявайте скъпи пътници, ако съм ви стреснал, но стюардесата без да иска разля чаша кафе върху панталоните ми. Ако видите сега как са ми покафеняли белите ми панталони отпред ха-ха... В този миг един разярен пътник скочил от своята седалка и изкрещял: - Кретен! Ела да видиш моите бели панталони, как са покафеняли отзад.
    Категории: Стюардеси
    1120 0
    Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2003) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Лети си самолет по редовна линия. В един момент екипажът усеща че машината няма да я бъде и вика стюардесата. - Иди при пътниците и гледай да ги омаеш с нещо, та по-лесно да понесат катастрофата. Отива тя и започва: - Драги пътници, в този полет за вашето приятно прекарване сме включили и специална програма, която може да се изпълни само с вашето съгласие. Така например, ако аз започна да си разголвам лявата половина, левия мотор ще започне да гори. Съгласни ли сте? - Съгласни, съгласни! Разголила си лявата половина стюардесата и левият мотор почнал да гори. След малко им предложила да си разголи и дясната половина, но тогава щял да се запали и десния двигател. Пътниците отново се съгласили, тя почнала да се разсъблича и десният двигател пламнал. - А сега, драги пътници, следва най- отговорният момент от нашата програма. Когато аз започна да се събличам от кръста надолу, самолетът ще забие нос и това ще е край за всички. Да ви питам пак, съгласни ли сте? - Разбира се, как да не сме съгласни, давай! Съблякла се тя гола и самолетът катастрофирал. На земята останала една огромна купчина от ламарини. По едно време димящата купчина се размърдала и от нея се подал един опърпан мъж. Поизтупал се, поогледал се и изпсувал: - Е, няма такъв номер!
    Категории: Стюардеси
    815 0
    Добавил: /dir.bg

    Статус: Нов
  • icon
    Пътнически самолет се извърта и лети нагоре с краката. Стюардесата успокоява пътниците: - Всичко е наред: просто пилотът се капва капки в носа!
    Категории: Стюардеси
    605 0
    Добавил: Смехурко (1841) вица

    Статус: Нов
  • icon
    По време на полет по високоговорителя: - Говори стюардесата, ако има пилот сред пътниците в самолета, моля да се яви в пилотската кабина незабавно... След 5 минути гробна тишина, пак се обажда: - Няма значение, намерих си парашута...
    Категории: Стюардеси
    664 0
    Добавил: христо (1827) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Стюардесата кани с дъвка един пътник. - Опитайте, господине, много фино и отлично средство против шума и пукането в ушите. Пътникът приема с благодарност и няколко часа по-късно, когато самолетът започва да се приземява, извиква стюардесата. - Госпожице, елате ми обяснете как да махна от ушите си този боклук.
    Категории: Стюардеси
    760 0
    Добавил: delly (1993) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Пътнически самолет се извърта и лети нагоре с краката. Стюардесата успокоява пътниците: - Всичко е наред: просто пилотът си капва капки в носа!
    Категории: Стюардеси
    740 0
    Добавил: /dir.bg
  • icon
    В пътнически самолет стюардесата съобщава: - Уважаеми пътници, моля седнете на местата си и закопчайте коланите! Всички много притеснени се подчиняват. Командирът на самолета става от своето място мърморейки: - Уф! Най-после тоалетната е свободна!
    Категории: Стюардеси
    593 0
    Добавил: Veline Nascimento (1785) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Един самолет си летял спокойно. По едно време пилотите се обаждат по говорителя: - Драги пътници, ако погледнете лявото крило на самолета ще видите, че левият двигател е извън строя. След 5 минути: - Драги пътници, ако погледнете дясното крило на самолета ще видите, че и десният двигател е извън строя. След още 5 минути: - Драги пътници, погледнете надолу!Виждате ли 5 бели точки? Това е екипажа на самолета...Автопилотът ви пожелава приятно пътуване!
    Категории: Стюардеси
    630 0
    Добавил: Veline Nascimento (1785) вица

    Статус: Нов
  • icon
    Лети самолет. Изведнъж попада в турбoлентен поток и започва силно да се тресе. Влиза стюардесата: - Спокойно, спокойно... Без паника... Случват се такива неща... Tова е само турболентен поток, ще потресе и след малко ще престане. Спрете се де... Все едно никога не сте летяли... Кой повръща там в ъгъла? И каква е тази воня? И стига сте се мятали от ъгъл на ъгъл... Успокоихте ли се? Всичко е наред, нали? Хайде аз ще отида да успокоя пътниците...
    Категории: Стюардеси
    670 0
    Добавил: Фънчо Джоуков (1903) вица
  • icon
    Мъж се готви да лети за първи път със самолет, нервничи и разпитва стюардесата: - Давате ли на всички пътници парашути? - Не, това не е необходимо. - Как да не е необходимо? Преди един месец плувах на параход и там, на всички пътници дадоха спасителни жилетки, а предполагам, че тези дето умеят да плуват са повече от тези, които умеят да летят...
    Категории: Стюардеси
    582 0
    Добавил: Любомира Спасова Сиракова (2003) вица
  • icon
    Самолет се готви за излитане. Стюардесата върви между редовете и се опитва да успокоява по-страхливите пасажери. Приближава се до един младеж, който е впил ръце в облегалките и гледа втренчено предната седалка. - Извинете, господине, мога да ви кажа едно нещо, което ще ви накара да се смеете през целия полет. Младежът с интерес казва: - О, да! Много ще съм ви благодарен. Стюардесата: - Ципът на панталона ви е разкопчан и оттам стърчи връхчето на палавника... Младежът: - Аз пък мога да ви кажа нещо, на което ще се смеете не само по време на полета, а и по време на обратния полет. - ??? - Това не е връхчето, това е целият палавник...
    Категории: Стюардеси
    872 0
    Добавил: Юли Ангелов (1794) вица

    Статус: Нов