Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Зевзеци назад

Добавено от:

Toni

Добавени вицове:

4
|

Рейтинг:

3.85
  • icon
    На редник Иванов в казармата починала майка му. Възложили на старшината да му съобщи по възможно най-безболезния начин новината. Отишъл старшината при него и му казал: - Знаеш ли, че докато са идвали на свиждане баща ти, майка ти, сестра ти са поднесли на един завой, колата е пропаднала в пропаста до завоя. Всички са починали на място. Редника Иванов пребледнял, загубил ума и дума. Тогава старшината го потупал приятелски по рамото и допълнил: - Майтап, само майка ти е починала.
    Категория: Черен хумор
    1376 0
    Добавил: Toni
  • icon
    - Жена, ставай! - Какво има бе, 3 часа е? - Ставай, спечелех от тото-то. - Браво, ама айде утре ще празнуваме, че сега е късно! - Ставай, не чуваш ли? Спечелих от тото-то. - Казах ти - утре ще празнуваме!!! - Ставай и се махай!
    Категория: Семейството
    824 0
    Добавил: Toni
  • icon
    Нищо не може така да украси празничната маса, както една пиратка в салатата.
    Категория: Разни
    514 0
    Добавил: Toni
  • icon
    Съпруг и съпруга вечеряли в къщи и по едно време се звъни на вратата. Жената се стреснала: - Леле, мъжа ми си идва! Съпругът и хоп-скочил в гардероба. По едно време се усетил, излязъл от гардероба и казал: - Брей, жена, с тия командировки, как сме се изнервили!
    Категория: Семейството
    767 0
    Добавил: Toni
  • icon
    В навечерието на Коледа мъж се клатушка по улицата, носейки елхичка. Една възрастна дама го вижда и с изумление казва: - Как не ви е срам по Коледа да се напивате, а да не стоите при семейството си? - И на мен ми се иска да се прибера, но не знам как да се измъкна от тази гора?
    Категория: Коледни
    81 0
    Добавил: Toni