Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Зевзеци назад

Добавено от:

антон

Добавени вицове:

3
|

Рейтинг:

3.22
  • icon
    Малко червейче пита майка си: - Мамо къдее е тати? - Отиде с едни хора за риба!
    Категория: Разни
    11 0
    Добавил: антон
  • icon
    Мъж пада от десетия етаж на сграда. Около него се натрупала тълпа сиирджии. Минаващ наблизо полицай се втурнал разбутващ тълпата към падналия: -Какво става ,какво става? Човека се надигнал,изтръскал глава и отвърнал. -Незнам ,аз сега дойдох.
    Категория: Мъжете
    1148 0
    Добавил: антон

    Статус: Нов
  • icon
    Пациент отива при личния лекар с оплакване растройство. Получава рецепта и след два дни се връща без промяна.Лекарят го праща при всички специалисти в болницата ,но проблема все същия. Накрая решил че само при психиатър не го е пращал и го пратил и там. Минават два месеца ,пациента не се появява и лекаря решил да провери какво е станало.Намира пациента и го пита: -Абе какво стана ,каво ти даде психиатъра че се оправи? -Не бе докторе не съм.Пак се насирам ама вече хич не ми пука.
    Категория: Разни
    11 0
    Добавил: антон
  • icon
    Откакто Лъчо мозъка бе отстранен от ръководния пост, в ГЕРБ се появи течение " изтичане на мозъци"
    Категория: Разни
    11 0
    Добавил: антон
  • icon
    Питат Бойко какъв проблем има с Мишо бирата. - Ами мъчи се да ме убед,и че от картофите, дето сам си садя, бира не става и пратих Танов и Цветанов да му покажат че става.
    Категория: Бойко Борисов
    619 0
    Добавил: антон
  • icon
    В правителствения кабинет телефона звъни - Ало кого търсите ? - Някой от правителството на Борисов. - Това правителство падна, власта е в ръцете на народа - телефонът се затваря. След 2 минути пак звъни. - Ало някой от правителството на Борисов! - Господине нали Ви обясних че Борисов падна ! - Да знам, но е толкова приятно да го чувам.......
    Категория: Бойко Борисов
    735 0
    Добавил: антон