Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Зевзеци назад

Добавено от:

8901

Добавени вицове:

4
|

Рейтинг:

4.79
  • icon
    Запознанство в Интернет.Той пише: - Колко си висока? Тя: - 140 Той: - Какво сладко миньонче си ти.А колко тежиш? Тя: - Още по-малко 120.
    Категория: Интернет
    293 0
    Добавил: 8901
  • icon
    Компания мъже в ресторант. Единият от компанията се славел като голям зевзек. Приятелите му решили да му скроят номер. На съседната маса седели двама здравеняци и тихо и кротко си пийвали и разговаряли. Приятелите на зевзека се обзаложили с него, че не може да удари по врата единия от здравеняците на съседната маса, без да си изпати тежко. Зевзекът се приближил до единия от съседната маса и му забил един удар по врата, след което веднага му казал: - О-о Пешо, здрасти, бе приятел! Къде се загуби толкова време? Отдавна не съм те виждал. Здравенякът разбрал, че оня го е объркал с някой друг и бавно и спокойно му обяснил, че не е Пешо. Зевзекът се извинил за грешката си и спокойно се върнал на масата с приятелите си. Те обаче не мирясали и отново се обзаложили със зевзека, че не може пак да удари по врата здравеняка. Зевзекът пак отишъл до съседната маса и пак забил един по врата на здравеняка, след което казал: - А, бе Пешо, ти си бе мой човек, не възможно е да те сбъркам. Недей да се правиш на друг. Здравенякът не искал да има проблеми и още веднъж бавно и спокойно му обяснил, че е в грешка и не е Пешо, а Иван. Зевзекът пак се извинил и се върнал на своята маса. Междувременно двамата здравеняци се качили на втория етаж на заведението и седнали на друга маса. Приятелите на зевзека не му давали мира и се обзаложили за трети път, че не може пак да удари здравеняка безнаказано. Зевзекът се качил на втория етаж, ударил по врата здравеняка и му казал: -Здрасти Пешо! Как си, приятелю? Аз два пъти те бъркам с един от долния етаж.
    Категория: Разни
    619 0
    Добавил: 8901
  • icon
    Стар кубинец живеещ от дълги години в Америка е на смъртния си одър. Всички роднини са се събрали около него. -Искам за последно да целуна кубинския флаг - казал умиращият дядо. Всички роднини се разтършували из целия град за кубински флаг, но трудно било да се намери в Америка кубинско знаме. Най-накрая един от роднините открил кубинска проститутка, която си била татуирала кубинския флаг на задника. Завел я при умиращия и я накарал да застане близо до дядката и да си покаже дупето с татуираното знаме пред лицето му. Дядото живнал, целунал татуировката и казал на проститутката: -А сега искам да се простя и с другаря Фидел.
    Категория: Нации
    582 0
    Добавил: 8901
  • icon
    Един отива на гости у свой приятел. Седнали на масата, хапнали, пийнали и по едно време гостът пита домакина: -Как е тъщата ти? Не я виждам наоколо. -Ами ядоса ме и я заклах преди няколко месеца. -Как я закла бе, а къде я зарови? -Ей там на двора - посочил към едно място на двора си домакинът. Гостът погледнал на там и казал: -Е, защо не я зарови по-добре? Ей на виж задникът й е отвън. -А къде ще си паркирам велосипеда? - попитал домакинът.
    Категория: Тъщи
    310 0
    Добавил: 8901
  • icon
    Двама приятели се срещат.Дълго време не са се виждали.Единият пита другия: -Как си?С какво се занимаваш? -Добре съм.Имам дребен бизнес. -Какъв е бизнесът ти? -Ами открих публичен дом. -Така ли и какво предлагате там и на какви цени? -Свирка-5 лв.Само отзад-10 лв.Свирка и отзад-15 лв. -Добре де а нещо отпред няма ли? -Ами нали ти казах - дребен бизнес сам работя.
    Категория: Работа
    11 0
    Добавил: 8901