Вицове.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Зевзеци назад

Добавено от:

Стефанов

Добавени вицове:

6
|

Рейтинг:

4.54
  • icon
    Родител завел детето си на цирк. До тях седял един старец. Когато изпълнявали номерата с дресирани коне, старецът мърморил : Какви коне са това? Това са кранти. Едно време какви кранти имаше - истински коне. Излязъл звероукротителят с лъвовете. И старецът пак : Какви лъвове са това... пичи въшки! Едно време какви пичи въшки имаше - истински лъвове. На манежа излялъл вълшебник. Старецът: Къф е тоя вълшебник? Педерас... Едно време какви педераси имаше - истински вълшебници!
    Категория: Разни
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Един се прибрал вкъщи и заварил жена си с чужд мъж в брачното легло и възмутен попитал: - Какво прави този мъж в нашето легло? Жена му отговорила: - Чудеса прави, чудеса!.
    Категория: Изневяра
    1415 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Въпрос: "Може ли да се забременее от Давидови капки?" Отговор: "Зависи от годините на господин Давидов."
    Категория: Медицина
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Младоженка в истерия се обажда на майка си, че много лошо са се скарали със съпруга. Майката я утешава: - Да, много е трудно, но нещата ще се оправят. Поуспокоена, но все още хълцайки, дъщерята пита: - Добре, мамо, но какво ще правим с трупа?
    Категория: Семейството
    893 0
    Добавил: Стефанов

    Статус: Нов
  • icon
    Един бил при чужда жена, но съпругът се прибрал неочаквано и любовникът в суматохата скочил през прозореца, но се оказало много викоко. Падайки, той се помолил: Господи, ако ме спасиш никога повече няма да поглеждам чужда жено! За късмет отдолу минавала една каруца със сено, любовникът паднал върху сеното и когато се изправил, изтупал сламките от себе си и казал: Как можах за толкова кратко време толкова много глупости да наговоря?!
    Категория: Изневяра
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Няма повече канибали на нашия остров! Последният го изядохме вчера.
    Категория: Канибали
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    В училище учителката пита децата какво е това ток. Иванчо отговаря: Тока се яде. Как така, бе Иване? Ами татко казва на мама: Хайде, гаси тока и го лапай.
    Категория: Иванчо
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Иванчо и Марийка си стоят на пейката и мълчат. Иванчо я пита: Марийке, какво си мислиш? Марийка: Мръсник, такъв, махай се от тука, не искам повече с тебе да си играя...
    Категория: Разни
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Професор към студентка: Колко съдържа един еякулат? Отговорът: Глътка, глътка и половина.
    Категория: Жените
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Цигането се молило на Аллах да умре майка му, че баща му да се ожени за по-млада жена, та покрай баща си и то да "намаже". Добре де, но за късмет умрял баща му и майка му се оженила за по-млад мъж и той освен че "оправял" майка му, и на него не му прощавал... Та една вечер, след поредния "сеанс", цигането излязло на двора, вдигнало поглед към звездите и казало: "Аллах, Аллах, аз ли криво ти се помолих, ти ли криво ме разбра..."
    Категория: Разни
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Един поканил дама на кафе. Тя казала: "За кафето няман нищо против, но имай предвид, че после не разрешавам да се пуши в леглото!"
    Категория: Жените
    627 0
    Добавил: Стефанов

    Статус: Нов
  • icon
    Въпрос: Кой е измислил минета? Отговор: Как кой!? Русалките, разбира се!
    Категория: Секс
    713 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    В града се разчуло, че в района на високопланинска кошара се появило НЛО. От местния вестник решили да изпратят репортер и понеже било далече командировали най-младата репортерка. Момичето пристигнало на място и всички овчари я наобиколили и започнали да разправят за НЛО-то. Много говорили, чак замръкнали и момичето трябвало да пренощува. Седнали всички около огъня, хапнали, пийнали, гледали звездите и от дума на дума - "работата" станала. На другата сутрин, когато изпращали репортерката, тя попитала:"Абе, вие само мъже тука, как се справяте без жени?" Един от овчарите отговорил:"Ами пускаме слух, че се е появило НЛО и ..."
    Категория: Разни
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Лято. Руски турист на черноморието. Отива до улична сергия и посочва кибритите: "Спички." Продавачът възразил: "С пички няма, има само с футболисти"
    Категория: Разни
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Животните ще си играят. Вълкът казал: Аз съм Вълчо, затова ще ми викате Вую. Заекът казал: Аз съм Зайо, затова ще ми викате Зую. А Хамстерат казал: Аз не искам с вас да си играя...
    Категория: Животни
    7 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Сър Базил към сервитьора: - Един чай без ром, моля. Сервитьора: - Чай няма, без какво да бъде рома?
    Категория: Бармани
    431 0
    Добавил: Стефанов
  • icon
    Младоженка се оплаква на приятелка, че мъжът й не може да прави секс. Приятелката казва: - Е как така, вие преди да се ожените не си ли говорихте? Младоженката: - Говорихме си, той каза, че има някакво недвижимо имущество, но аз предположих, че става дума за някаква селска къща...
    Категория: Секс
    1450 0
    Добавил: Стефанов

    Статус: Нов
  • icon
    Миледи казва на сър Джон: - Сър, нашият син навърши 16 години и Вие, като мъж, трябва да го запознаете с деликатните обстоятелства в сексуалното общуване. Сър Джон: - Но, миледи, това е толкова труден въпрос! Миледи: - Да, сър Джон, и аз мислих по въпроса, предлагам Ви да обясните на нашия син как стоят нещата при рибките, птичките, кученцата, котенцата и така по естествен път да стигнете до човека. Сър Джон: - Добре, миледи, ще се опитам, но нищо не обещавам. Отишъл сър Джон в покоите на техния син и му казал: - Джеймс, помните ли къде ходихме миналата неделя? - Да, сър, помня, ходихме на езда до съседното село. - Чудесно, Джеймс, а помните ли къде отседнахме след обед? - Да, сър, в странноприемница на края на селото. - Браво, Джеймс, имате чудесна памет. А помните ли какво правихме с двете момичета във въпросната странноприемница? - Да, сър, правихме секс. Сър Джон: - Майка ви държи да знаете, че същото се отнася за рибките, пиленцата, кученцата, котенцата...
    Категория: Лов и риболов
    463 0
    Добавил: Стефанов